miercuri, 11 septembrie 2013

Inamicul real

Prieteni, să nu ne amăgim! Să înțelegem bine miza acestei lupte , ca să înțelegem bine adversarul. Noi nu luptăm cu un sistem politic. Sau nu doar cu el. Noi luptăm cu însăși inima sistemului economic. Cu baza imperiului care susține întreg conceptul actual de economie. Întrebați-vă și investigați la ce e bun atâta aur câtă vreme toate țările în care sunt sau au fost exploatări sau săturat de ele.

 Bijuteriile și aplicațiile industriale care folosesc aurul sunt infime față de cantitatea extrasă. În plus bijuteriile se întorc aproape integral în circuit prin retopire, și remodelare, deci cantitatea efectivă de aur care o necesită sestemul de bijuterii este infimă. Vă spun eu la ce e bun. Este baza tuturor sistemelor economice . Este minciuna pe care stau speculatorii. Statele pot tipării bani, în virtutea aurului pe care îl dețin. Acesta fiind într-un fel garanția că statul care dorește a bate monedă are puterea financiară și resursele de a susține suma care se tipărește.

 Astfel tot acest aur ajunge sub formă de lingouri în subsolurile băncilor. În baza acestui aur se pot tipării banii. Deci înțelegeți că sistemul monetar așa cum este el acum nu se bazează pe valoarea muncii care o poate depune un individ. Asta este iluzia care ne ține captivi. Banii pierd sau câștigă valoare, moneda se poate aprecia și deprecia în funcție de jocurile speculative, garantate cu aurul din subsoluri. Deci nu relevă cu nimic valoarea muncii depuse.

 Dacă o criză economică ar veni cu-adevărat, atunci tot sistemul economic actual bazat pe aur va cădea la fel cum a căzut sistemul bazat pe imobiliare. Toată lumea vinde, dar nimeni nu cumpără. Pentru că în caz de criză nu ai ce face cu aurul. Nu-l poți mânca, nu-l poți vinde la industrie, nu-l poți da la altul că nu-l vrea. Asta e adevărata valoare a aurului. El are valoare doar în virtutea faptului că numai anumite companii pot să exploateze și exploatază aur. Atunci el are valoarea care exploatatorii pretind că o are. Dar ei mai departe îl bagă într-un subsol de bancă unde rămâne cu anii.

Deci înțelegeți vă rog, că oamenii politici de la noi sunt niște rotițe mult prea mici în fața acestui sistem. Aurul e iluzia pe care este construit sistemul. Și adversarul nostru real are puterea peste orice guvern din orice țară. A boicota o exploatare de aur, a ignora stăpânii sistemului economic global nu cred că e o luptă ușoară. Trebuie să ne așteptăm la ORICE. Chiar guvernul cred că îl vor schimba de va fi nevoie.Constituția o vor schimba de va fi nevoie. Miza este MARE. Dacă noi vom învinge acest sistem eu cred că întreg sistemul actual de schimb și monedă bazat pe deținerea aurului va cădea. Aceasta este miza. Aceștia ne sunt adversarii.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu